Gunnar (40) skal gi deg 90 møter med 90 folk når HA blir 90 år

JUBILEUMSINTERVJUER: Gunnar Paulsen skal formidle 90 møter med 90 forskjellige haldensere og aremarkinger i forbindelse med at det neste år er 90 år siden Halden Arbeiderblad ble grunnlagt.

JUBILEUMSINTERVJUER: Gunnar Paulsen skal formidle 90 møter med 90 forskjellige haldensere og aremarkinger i forbindelse med at det neste år er 90 år siden Halden Arbeiderblad ble grunnlagt.

Artikkelen er over 1 år gammel

Neste år er det 90 år siden Halden Arbeiderblad kom ut med sin første avis. Det markerer vi med å gi deg 90 møter med haldensere og aremarkinger som sjelden er i medias søkelys.

DEL

– Halden Arbeiderblad kom ut med sin første utgave 28. september 1929. Det skal vi markere med et folkelig og spennende prosjekt, sier ansvarlig redaktør Hans-Petter Kjøge.

90 dager på rad fra og med 1. januar

I 90 dager fra og med 1. januar vil HA daglig publisere intervjuer med haldensere og aremarkinger på nett. Det skal være personlige intervjuer der du som leser blir kjent med mennesker som lokalavisa sjelden eller aldri ellers skriver om. Intervjuene vil også havne på trykk i papiravisa.

Det kan bli møter med den hyggelige butikkmedarbeideren på matbutikken du handler i, brannmannen på Halden brannstasjon, den frivillige fotballtreneren til barnet ditt eller kirketjeneren i din lokale kirke.

– Vi har allerede mange navn på blokka, men nå ønsker vi også tips fra leserne våre om folk de mener har en god historie å fortelle, sier Kjøge.

I dette skjemaet kan du tipse HA om gode intervjukandidater. Det kan være mennesker som har et interessant perspektiv på livet, personer som har opplevd utrolige eller dramatiske ting, som har en helt spesiell hobby, som har snudd rundt på livet sitt eller som av en eller annen grunn har noe på hjertet som flere burde få vite om.

– Jeg gleder meg veldig

Halden Arbeiderblads Gunnar Paulsen har fått det hyggelige oppdraget med å møte disse 90 menneskene og videreformidle deres historier til våre lesere.

– Jeg gleder meg veldig til å treffe interessante mennesker med spesielle historier. Jeg tror at nesten alle sitter med en eller annen god historie. Det blir fint å vise fram mennesker som ellers sjelden er i avisa, sier Gunnar Paulsen.

Paulsen er allerede i gang med de første intervjuene, men er ennå på jakt etter flere gode historier.

– Jeg håper mange benytter seg av muligheten til å tipse HA om kandidater til 90 folk, sier Gunnar Paulsen.

Her kan du tipse HA!

Artikkeltags