– Jeg kjenner meg ikke igjen her lenger

TOTALFORVANDLING: Christin Aakervik kjøpte lokalene av Tore Trollbu.Han kjente seg ikke igjen, da han tok turen til 7 små rom i dag.

TOTALFORVANDLING: Christin Aakervik kjøpte lokalene av Tore Trollbu.Han kjente seg ikke igjen, da han tok turen til 7 små rom i dag. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Tore Trollbu stakk innom sitt gamle fotolokale, da 7 små rom åpnet dørene til sitt nye velværesenter på Sydsiden.

DEL

Daglig leder Christin Aakervik ønsker velkommen til de nyinnkjøpte og nyoppussede lokalene i Storgata. Etter 14 år på Nordsiden satser hun nå for fullt på Sydsiden.

Millioninvestering

– Lokalene har gjennomgått en totalforvandling. Vi slo ned alt av vegger og begynte helt på nytt, forteller Aakervik.

Hun har kjøpt bygningen sammen med sønnen sin og har brukt rundt 2,5 millioner kroner på kjøpet, oppussing og innkjøp av varer.

– Jeg tror det er verdt det, og skal man drive bra, så må man gi 100 prosent. Jeg har holdt på i bransjen i 30 år nå. I starten var det bare meg, men nå er vi fem ansatte som kan tilby ulike behandlinger. Den nye beliggenheten gjør at vi kan satse mer på turister som kan benytte seg av vårt nye dagspa-tilbud.Vi når helt nye kundegrupper her. Så jeg er helt sikker på at vi kommer til å doble salget, sier en entusiastisk og sprudlende daglig leder.

PÅ PLASS: Hudterapeutene Emeline Frøyna og Magdalena Atrand tok i mot kunder i de nye lokalene sammen med resepsjonist Monica Lie.

PÅ PLASS: Hudterapeutene Emeline Frøyna og Magdalena Atrand tok i mot kunder i de nye lokalene sammen med resepsjonist Monica Lie.

Fra bomberom til dagspa

Hun viser fram den nye underetasjen hvor det ligger flere behandlingsrom som er fulle av lekre detaljer og duse farger. Alt er splitter nytt.

Da dukker det plutselig opp en ivrig gratulant, nemlig den tidligere eieren Tore Trollbu.

– Nå var jeg så utrolig spent på hvordan det hadde blitt. Jeg kjenner meg ikke igjen her jeg. Det har blitt fantastisk flott, sier Trollbu og ser seg ivrig omkring i det som tidligere var et bomberom.

– For en forvandling! Det er utrolig artig å se hvor flott dere har fått det her.

Hadde ikke klart det uten hjelp

Aakervik forteller at bortsett fra det nødvendigste som elektriker og rørleggerarbeid har de gjort alt selv med god hjelp fra venner og bekjente.

– Vi hadde aldri klart det uten dem. Vi har holdt på i to måneder nå. Skulle vi satt bort alt arbeidet måtte vi nok brukt en 3-400.000 tusen til. Så vi er utrolig takknemlige overfor alle som har hjulpet oss.

7 små rom holder åpent til klokka 19 under åpningsdagen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags