Kvisvik er skuffet over Moss

Raymond Kvisvik var i praktslag da Kvik lekte seg til 7-0 over stakkars Moss 2. Etterpå var Kvisvik skuffet over mossingene.

Publisert 16.06.2010 kl 11:02 Oppdatert 16.06.2010 kl 11:02

Tips en venn på e-post:


...
Raymond Kvisvik slo pasninger som bare han kan da Kvik Halden banket ungguttene på Moss 2 hele 7-0. Foto: Anders Johansson

– Skal dette være spillerutvikling? Moss stilte med bare unggutter, la ti mann i forsvar og satset på å begrense tapet. Har de ikke et eget spill?, undret Kvisvik.

– Bli med meg ut?

Kvisvik, som selv spilte for Moss i perioden 1997-98, innser at det unge Moss-laget trolig hadde tapt enda mer med en annen tilnærming til kampen.

Men:

– For å bli bedre, må man våge. Også mot bedre motstandere. I dag hadde Moss muligheten til å matche sine unggutter mot et godt 3. divisjonslag. I stedet ville trenerne begrense nederlaget. Skuffende. Ikke rart Moss gjør seg avhengig av spillere fra Slovenia, Ghana og Nigeria, sa Kvisvik.

Han ble selv fotfulgt, eller rettere sagt forsøkt fotfulgt, i 90 minutter.

– Stakkars gutt. Det var hans oppgave i dag, å passe på meg. Trodde nesten han skulle bli med meg ut da jeg gikk av et kvarter før slutt, smilte Kvisvik.

I lekehumør

For i kjent stil snakker Kvisvik med glimt i øyet. Ute på banen var han stor, og i spann med midtbanekollegene Hoti og Khattab dominerte han totalt.

– Jeg blir aldri lei av å strø pasninger, vet du. Gikk vel bra i dag, selv om jeg missa noen også, sa Kvisvik, som lå bak et titalls målsjanser på Melløs.

Den tidligere Brann- og FFK-spilleren fant luker, flikket, lekte, hælsparket og slo langpasninger som bare han kan. Bare enormt sjansesløseri tidlig i andreomgang, forhindret Kvisvik fra å notere både fem og seks målgivende.

– Akkurat det er ikke veldig viktig. Vi vant 7-0, og skapte hvor mange sjanser. 22 sier du? Ikke dårlig det, og vi spiller jo bedre og bedre også.

Nå venter tabelltoer FFK 2 på Halden stadion kommende mandag.

Les mer i onsdagens Halden Arbeiderblad.

På forsiden nå


...

Kunstner med egen butikk

Ida Berg var nyutdannet og arbeidsledig. - Så da startet jeg like godt for meg selv, sier den kreative 22-åringen.

...

HTH rotet bort seieren

Halden Topphåndball spilte drømmehåndball. I én omgang. Så var det bråstopp.

...

Stjernespiller til legevakta

HTHs nøkkelspiller Andreas Folkstrand skrek av smerte etter en kraftig overtråkk mot Bækkelaget.

...

HKH fikk en lærepenge

HK Halden fikk seg en skikkelig bakoversveis før pause i møtet med Tertnes i Vestfjorden Cup fredag kveld.