...
Øystein Karlsen ses sammen med Dag-skuespillerne Tuva Novotny og danske Iben Hjejle under innspilling i Marokko. Foto: Kanerakameratene

Suksess-serien «Dag» skal sendes i Sverige

Haldenser Øystein Karlsens tv-suksess med «Dag» utvides til å omfatte Sverige.

Thorkil H. Lindskog E-post
Publisert 21.09.2011 kl 07:25 Oppdatert 21.09.2011 kl 07:33

Tips en venn på e-post:Det med «Dag» i Sverige ble opplyst av Fredrik Skavlan sist fredag.

Sesong 2

– Det med Sverige stemmer, selv om vi selv ennå ikke har gått ut med nyheten, sier manusforfatter, produsent og regissør Karlsen til Halden Arbeiderblad.

Vi snakket med haldenseren i går ettermiddag, like før premieréfesten for andre sesong av serien med Atle Antonsen som samlivsterapeuten Dag Refsnes.

Frank Skovrand og andre, involverte Halden-bekjente av Øystein tok turen til festen i hovedstaden. Det var garantert opplevelsrikt.

Lassgård

– Nytt i år er at blant andre Rolf Lassgård inngår, sier Karlsen om en av Sveriges mest kjente og suksessrike skuespillere. Lassgård var blant gjestene i årets første Skavlan-program.

Hvilken kanal, og når «Dag» vil bli å se tekstet på svensk, er ennå ikke opplyst.

– Både første og andre årgang er innkjøpt. For øvrig er torsdagens episode lagd etter blant annet å ha filmet i Libya og i vår leide, kondemnerte blokkleilighet like ved Frognerbadet, sier Karlsen.

Antonsen og curling

Alle vi andre kan få se den første av de de ti, nye episodene på TV2 torsdag kveld. På nettet ses Refsnes (Antonsen) med skjegg i «Dag sesong 2».

Er du ekstra glad i å se Atle Antonsen kan du straks også få se, høre og oppleve ham i «Kong Curling», en ny, norsk film med norgespremieré bl.a. i Halden fredag kveld.

Han spiller den fallerte norgesmesteren Truls Paulsen. Han er kuet og umyndiggjort av sin kontrollerende verge, tacoentusiast og hustru. For å redde sin venn Gordon må han på nytt samle Team Paulsen, 90-tallets uslåelige curlingkvartett med Truls, en skjørtejeger, en fuglekikker og den kronisk negative Espen. Ane Dahl Torp, Harald Eia m.fl. inngår.

På forsiden nå


...

Klar tale fra Vitanza

Kommuneplanlegger Erik Vitanza vil ha sentralisering, utnytte vassdraget og samkjøring i Aremark.

...

Trompet i verdensklasse

Nils Petter Molvær begeistret i Brygga kultursal fredag kveld.

...

Vis oss dine bilder fra #haldenhalloween

Her kan du laste opp dine bilder fra årets Halloween-feiring. Bruker du #haldenhalloween på Instagram, kommer de automatisk med.

...

Skåler for ny gratis bygalla

350 gratis billetter til Haldengallaen legges ut etter nyttår. Her er det prinsippet først til mølla som gjelder.