...
Katie Melua spilte inn video i Tromsø. Foto: Simon Fowler/Pressebilde/ANB

Melua filmet i Tromsø

Hun er blitt kalt norgesvenn, og nå har artisten Katie Melua stadfestet denne statusen ved å spille inn musikkvideo i Tromsø.

Publisert 14.09.2012 kl 14:09 Oppdatert 14.09.2012 kl 14:11

Tips en venn på e-post:Via plateselskapet sitt forteller Melua følgende om hvorfor videoen til låten «The Walls Of The World» ble til i Tromsø:

– For noen uker siden opptrådte jeg under Døgnvill Festivalen i den arktiske byen Tromsø, nord i Norge. Tromsø er omgitt av fjell og vann, og naturen er fantastisk. Vi benyttet anledningen til å spille inn noen sekvenser til den nye videoen mens vi var der.

Britisk-georgiske Melua skriver videre at hun tok pendelbanen Fjellheisen, og fikk med seg den fantastiske utsikten over Tromsø. Hun skriver også at hun var så heldig å få oppleve nordlyset.

– Jeg har dratt til Norge i nokså mange år nå for å jobbe, og jeg elsker det. Naturen er utsøkt og det er noe magisk med lyset, fortsetter hun. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Krever knallhard økonomistyring

Hard budsjettdisiplin og sterkt fokus på økonomistyring er et av rådmannens viktigste virkemidler for å holde budsjettet.

...

Vil fortsatt ikke avsløre tall for Tons of Rock

Tons of Rock-general Svein Bjørge vil fortsatt ikke gi fasit på hvordan årets festival sto seg økonomisk.

...

Har stor tro på nykommeren HTH

Bækkelagets trener Jan «Proppen» Karlsson tipper at HTH vil hevde seg godt i årets eliteserie.

...

-Byplanlegging i lukkede rom

Arkitekt og byplanlegger Erlend Eng Kristiansen er redd for at sentrumsplanen bare skal bli gode ønsker – og lite konkret.