...
Katie Melua spilte inn video i Tromsø. Foto: Simon Fowler/Pressebilde/ANB

Melua filmet i Tromsø

Hun er blitt kalt norgesvenn, og nå har artisten Katie Melua stadfestet denne statusen ved å spille inn musikkvideo i Tromsø.

Publisert 14.09.2012 kl 14:09 Oppdatert 14.09.2012 kl 14:11

Tips en venn på e-post:Via plateselskapet sitt forteller Melua følgende om hvorfor videoen til låten «The Walls Of The World» ble til i Tromsø:

– For noen uker siden opptrådte jeg under Døgnvill Festivalen i den arktiske byen Tromsø, nord i Norge. Tromsø er omgitt av fjell og vann, og naturen er fantastisk. Vi benyttet anledningen til å spille inn noen sekvenser til den nye videoen mens vi var der.

Britisk-georgiske Melua skriver videre at hun tok pendelbanen Fjellheisen, og fikk med seg den fantastiske utsikten over Tromsø. Hun skriver også at hun var så heldig å få oppleve nordlyset.

– Jeg har dratt til Norge i nokså mange år nå for å jobbe, og jeg elsker det. Naturen er utsøkt og det er noe magisk med lyset, fortsetter hun. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Jonas Alaska til Mikrobryggeriet

Fredag kveld spiller Jonas Alaska i Halden Mikrobryggeri.

...

Rekordtidlig tresking

Det er årtier siden skurtreskerne var så tidlig ute på åkrene som i år. Skuronna er i full gang over to uker tidligere enn normalt.

...

Har ryddet strender i sommer

Ungdom i prosjektet «Arbeid først» har bidratt til at badeplassene på Vanninga og Kruseter nå ser bedre ut enn på mange år.

...

Avblåser den økte beredskapen

Politiet trapper nå ned beredskapen til samme nivå som før terroralarmen i forrige uke.