...
Katie Melua spilte inn video i Tromsø. Foto: Simon Fowler/Pressebilde/ANB

Melua filmet i Tromsø

Hun er blitt kalt norgesvenn, og nå har artisten Katie Melua stadfestet denne statusen ved å spille inn musikkvideo i Tromsø.

Publisert 14.09.2012 kl 14:09 Oppdatert 14.09.2012 kl 14:11

Tips en venn på e-post:Via plateselskapet sitt forteller Melua følgende om hvorfor videoen til låten «The Walls Of The World» ble til i Tromsø:

– For noen uker siden opptrådte jeg under Døgnvill Festivalen i den arktiske byen Tromsø, nord i Norge. Tromsø er omgitt av fjell og vann, og naturen er fantastisk. Vi benyttet anledningen til å spille inn noen sekvenser til den nye videoen mens vi var der.

Britisk-georgiske Melua skriver videre at hun tok pendelbanen Fjellheisen, og fikk med seg den fantastiske utsikten over Tromsø. Hun skriver også at hun var så heldig å få oppleve nordlyset.

– Jeg har dratt til Norge i nokså mange år nå for å jobbe, og jeg elsker det. Naturen er utsøkt og det er noe magisk med lyset, fortsetter hun. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

– Litt av en julegave

Anita Strandberg må gå fra 88 prosent stilling til en 21 prosent stilling i helsevesenet. – Dette er helt forferdelig, sier hun.

...

HTH tapte thriller

HTH ledet med tre mål få minutter før slutt, men tapte til slutt 18-19 mot forsvarslaget Lillestrøm.

...

Comet i ledelsen

HA følger kampen mellom Moss og Comet i Moss ishall LIVE fra 19.00.

...

HKH-jentene skal hylles i sentrum

30. desember skal HK Halden spille cupfinale mot Larvik i Oslo Spektrum. Under julegateåpningen torsdag skal jentene hylles i Halden sentrum.