...
Katie Melua spilte inn video i Tromsø. Foto: Simon Fowler/Pressebilde/ANB

Melua filmet i Tromsø

Hun er blitt kalt norgesvenn, og nå har artisten Katie Melua stadfestet denne statusen ved å spille inn musikkvideo i Tromsø.

Publisert 14.09.2012 kl 14:09 Oppdatert 14.09.2012 kl 14:11

Tips en venn på e-post:Via plateselskapet sitt forteller Melua følgende om hvorfor videoen til låten «The Walls Of The World» ble til i Tromsø:

– For noen uker siden opptrådte jeg under Døgnvill Festivalen i den arktiske byen Tromsø, nord i Norge. Tromsø er omgitt av fjell og vann, og naturen er fantastisk. Vi benyttet anledningen til å spille inn noen sekvenser til den nye videoen mens vi var der.

Britisk-georgiske Melua skriver videre at hun tok pendelbanen Fjellheisen, og fikk med seg den fantastiske utsikten over Tromsø. Hun skriver også at hun var så heldig å få oppleve nordlyset.

– Jeg har dratt til Norge i nokså mange år nå for å jobbe, og jeg elsker det. Naturen er utsøkt og det er noe magisk med lyset, fortsetter hun. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Blått lys for Iddevang

Torsdagens budsjettvedtak i formannskapet betyr at Iddevang legges ned fra i sommer, og det blir kraftige kutt i antall årsverk i kommunen.

...

Bryggerhuset nord har fått en ansiktsløftning

Etter en periode med oppussing er Bryggerhuset på nordsiden igang for fullt igjen.

...

Kvik tapte i Asker

Kvik ledet 1-0 lenge, men Asker snudde og vant til slutt 3-1 etter ekstraomganger.

HATV: En av Haldens ukjente perler

På Refne, rett bak renseanlegget, ligger Remmendalen. Haldens eneste naturreservat i gangavstand fra bygryta.