...
Katie Melua spilte inn video i Tromsø. Foto: Simon Fowler/Pressebilde/ANB

Melua filmet i Tromsø

Hun er blitt kalt norgesvenn, og nå har artisten Katie Melua stadfestet denne statusen ved å spille inn musikkvideo i Tromsø.

Publisert 14.09.2012 kl 14:09 Oppdatert 14.09.2012 kl 14:11

Tips en venn på e-post:Via plateselskapet sitt forteller Melua følgende om hvorfor videoen til låten «The Walls Of The World» ble til i Tromsø:

– For noen uker siden opptrådte jeg under Døgnvill Festivalen i den arktiske byen Tromsø, nord i Norge. Tromsø er omgitt av fjell og vann, og naturen er fantastisk. Vi benyttet anledningen til å spille inn noen sekvenser til den nye videoen mens vi var der.

Britisk-georgiske Melua skriver videre at hun tok pendelbanen Fjellheisen, og fikk med seg den fantastiske utsikten over Tromsø. Hun skriver også at hun var så heldig å få oppleve nordlyset.

– Jeg har dratt til Norge i nokså mange år nå for å jobbe, og jeg elsker det. Naturen er utsøkt og det er noe magisk med lyset, fortsetter hun. (ANB-NTB)

På forsiden nå


- Jeg drømmer om OL i Rio

Spydtalentet Aleksander Skorpen vil bli best i verden og håper at han klarer å kvalisere seg for OL allerede i 2016. Bli med han på trening i denne videodokumentaren.

– Målet er ikke å bli nummer to

Møt supertalentet som ikke gjør annet enn å trene, spise, sove – og gå på ungdomsskole. Hvorfor? For å bli best, så klart.

...

- Noen må ha sett raneren sprelle på gjerdet

Politiet håper at flere haldensere kan ha sett ranerne på flukt fra gullsmeden som ble ranet sist onsdag.

...

"Glemte" båten sin - har ikke hentet den ennå

I mars i år skrev Halden Arbeiderblad og en rekke andre medier om mysteriebåten som hadde ligget i Strömstad i minst to år uten at noen eier hadde vært mulig å spore opp.