...
Katie Melua spilte inn video i Tromsø. Foto: Simon Fowler/Pressebilde/ANB

Melua filmet i Tromsø

Hun er blitt kalt norgesvenn, og nå har artisten Katie Melua stadfestet denne statusen ved å spille inn musikkvideo i Tromsø.

Publisert 14.09.2012 kl 14:09 Oppdatert 14.09.2012 kl 14:11

Tips en venn på e-post:Via plateselskapet sitt forteller Melua følgende om hvorfor videoen til låten «The Walls Of The World» ble til i Tromsø:

– For noen uker siden opptrådte jeg under Døgnvill Festivalen i den arktiske byen Tromsø, nord i Norge. Tromsø er omgitt av fjell og vann, og naturen er fantastisk. Vi benyttet anledningen til å spille inn noen sekvenser til den nye videoen mens vi var der.

Britisk-georgiske Melua skriver videre at hun tok pendelbanen Fjellheisen, og fikk med seg den fantastiske utsikten over Tromsø. Hun skriver også at hun var så heldig å få oppleve nordlyset.

– Jeg har dratt til Norge i nokså mange år nå for å jobbe, og jeg elsker det. Naturen er utsøkt og det er noe magisk med lyset, fortsetter hun. (ANB-NTB)

På forsiden nå


Rune fikk drømmen sin oppfylt

Å hoppe i fallskjerm var Rune Svendsens belønning til seg selv dersom han kom under 100 kilo på vekta.

- Det gir meg et voldsomt rush

Halvor Langhoff (30) tøyler naturkreftene for å utfordre seg selv.

Totalstans på E6 etter elgulykke ved Tanumshede

En elg krasjet med en bil i hver kjøreretning på E6 i Sverige. På grunn av ulykken er det totalstans på E6 sør for Tanumshede, det melder Bohusläningen.